• Halloween v ŠKD

      • 25.11.2013 12:07
      • Halloween...bosorky, strašidlá, zombíci, kati, trolovia princezné, ale aj kovboji...a veľa ďalších pekných a zaujímavých  masiek sa stretlo 29. 10. na chodbe ŠKD.   
      •  

                                  

        Oslavovali sme sviatok strašidiel. Veru, skoro každý žiak sa prišiel ukázať čo dokáže vykúzliť  a vyrobiť. Masky boli krásne, veselé, ale aj smutné.

        V ŠKD  sme si Halloween  pripomenuli aj slovom, pretože niektoré deti veru nevedeli prečo sa obliekame v tento deň do masiek. Upustili sme od strašenia a zasúťažili sme si. Tanec na novinovom  papier bol náročný, ale zaujímavý. Tanec s balónom  sama  sranda. Potom každé oddelenie sa predviedlo v maskách , predstavili sa a najkrajšie masky za oddelenie boli hodnotené   porotou..  Uprednostnili sme masky vyrobené doma. Porota sa striedala, aby hodnotenie bolo objektívne. Niektoré oddelenia sa potom zabávali pri občerstvení a tanci vo svojich triedach. V 1.A triede dokonca deti nacvičili tanček  na pieseň Červene jabĺčko v modernom podaní.

        Pretože sme prehliadku masiek robili na chodbe mali sme málo priestoru na tanec. Poučili sme sa a budúci Halloween bude opäť v telocvični.kiss

         

      • Naspäť na zoznam článkov